Orange Hero van de week, teamcaptain Saskia!

Iedere week introduceren wij een Orange Hero die zich inzet voor een geweldige prestatie én gezamelijk doel, veilig aankomen in Rotterdam met veel geld voor de stichting Roparun. Deze week Team Captain Saskia! 

Mijn naam is Saskia, 28 jaar, getogen Rotterdammer maar alweer 5 jaar wonend in onze hoofdstad. Ik werk inmiddels 3 jaar met veel plezier bij ING en sinds iets meer dan een jaar op de afdeling Acquisition Finance & Structured Lending. Door de verhalen van de Orangeheroes teamcaptains van het team van 2016 en 2017 ben ik enorm enthousiast geworden. De saamhorigheid die je als collega’s creëert door samen als team te strijden voor een goed doel en daarmee een maatschappelijke bijdrage te leveren sprak mij heel erg aan en dat gaat natuurlijk niet alleen gepaard met hoogtepunten maar ook met een aantal uitdagingen die je samen overwint. Dus toen ik gevraagd werd om voor het Orangeheroes team 2018 het teamcaptainship op mij te nemen, samen met Richard, heb ik deze uitdaging met beide handen aangegrepen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *