Orange Hero van de week, renner Kimberly!

Iedere week introduceren wij een Orange Hero die zich inzet voor een geweldige prestatie én gezamelijk doel, veilig aankomen in Rotterdam met veel geld voor de stichting Roparun. Deze week Kimberly! 

Mijn naam is Kimberly Deckers en ik ben (inmiddels 15 jaar) woonachtig in Amsterdam. Naast mijn werk bij de ING Bank ben ik een fervent sporter; mijn liefde voor de sport uit zich (o.a.) in het marathonlopen – waarvan ik er 2 per jaar voltooi – en hockey (bij hockeyclub AH&BC te Amsterdam en het ING Mixed Hockeyteam).

Met de Orange Heroes van ING neem ik voor de eerste maal deel aan de Roparun. Mijn motivatie om deel te nemen is tweeledig; deze run is een mooie, unieke en sportieve uitdaging voor het leven die ik graag met beide handen en voeten aanpak! Echter, de belangrijkste reden is het leveren van een bijdrage aan het onderhavige goede doel, het verbeteren van de levenskwaliteit van kankerpatiënten. In mijn omgeving ben ik namelijk meermaals geconfronteerd met deze ziekte en dat heeft mij doen beseffen dat je gezondheid het belangrijkste kernpunt vormt van ‘leven’. Het voelt daarom goed om op een dergelijke (sportieve) manier leven te kunnen toevoegen aan de dagen van deze patiënten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *