Orange Hero van de week, fietser Ludo!

Iedere week introduceren wij een Orange Hero die zich inzet voor een geweldige prestatie én gezamelijk doel, veilig aankomen in Rotterdam met veel geld voor de stichting Roparun. Deze week Ludo! 

Ik ben Ludo, 23 jaar en loop sinds oktober stage op de afdeling Acquisition Finance & Structured Lending Grootzakelijk bij ING. Geboren en getogen in het mooie, Brabantse Breda en nu woonachtig in Rotterdam waar ik momenteel mijn studie Strategic Management afrond. Daarnaast ben ik een grote liefhebber van teamsports en hockey ik iedere week bij Leonidas.

Toen ik hoorde over de Orange Heroes en de mogelijkheid om samen met collega’s mee te doen aan een event waar sporten, iets goeds doen en teambuilding worden gecombineerd, leek dit mij een ontzettend mooie kans, die ik in de korte tijd die ik bij ING zit niet moest laten gaan. Ik ben daarom heel gemotiveerd om mijn bijdrage te leveren aan een nieuw succes van de Orange Heroes in 2018.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *