Orange Hero van de week, teamcaptain Richard!

Iedere week introduceren wij een Orange Hero die zich inzet voor een geweldige prestatie én gezamelijk doel, veilig aankomen in Rotterdam met veel geld voor de stichting Roparun. Deze week teamcaptain: Richard! 

Mijn naam is Richard, 37 jaar en ik woon samen met mijn gezin in Rotterdam. Bij ING Tech ben ik werkzaam als IT Chapter Lead Network in Rotterdam en Amsterdam. Naast leuke dingen doen met mijn gezin heb ik als hobbys hardlopen, drummen en natuurlijk technology.
In 2016 ben ik met de Orange Heroes als loper meegeweest en dat was een onvergetelijke ervaring.
Na een Roparun sabbatical in 2017 kriebelde het weer om op pad te gaan.

Deze keer niet als loper maar als team captain. Een andere rol met nieuwe uitdagingen waar ik ongelofelijk veel zin in heb. Het gave aan de Roparun is dat je als team met een gevarieerde mix van collega’s een avontuur aangaat. Het evenement heet dan wel de RopaRUN, maar zonder een team van koks, navigatoren en fietsers leg je de meer dan 520km van Parijs naar Rotterdam niet goed af. Geld ophalen voor palliatieve zorg voor mensen met kanker is het belangrijkste doel van de Roparun. Maar de Roparun is meer, samen als een team dit doel bereiken is een enorm gave ervaring die heel je leven bij blijft.

2 Replies to “Orange Hero van de week, teamcaptain Richard!”

  1. Hi Richard,

    Enorm veel respect voor jouw bijdrage aan Roparun!
    De palliatieve zorg voor patiënten met kanker kan elke vorm van steun goed gebruiken.

    Geniet van de run en veel succes met de fundraising voor get goede doel!

    Groeten, René

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *