Orange Hero van de week, renner Rens!

Iedere week introduceren wij een Orange Hero die zich inzet voor een geweldige prestatie én gezamelijk doel, veilig aankomen in Rotterdam met veel geld voor de stichting Roparun. Deze week Rens! 

Mijn naam is Rens Schoonackers en werk sinds 2013 bij ING, momenteel als Lending Specialist Grootzakelijk, in het sectorteam Transport & Logistics en Services. Wij focussen ons op de Nederlandse Grootzakelijke markt. In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor nieuwe kredietaanvragen (vanaf € 10 mln) en het beheren van bestaande kredietrelaties.

Ik heb gestudeerd aan de VU, master International Business Administration met specialisatie Strategy & Organisation. Ik woon samen met mijn vriendin en zoontje (1,5jaar) in Amsterdam en geniet ik van de vele kroegjes en restaurantjes in de buurt. In mijn vrije tijd mag ik graag hardlopen, lekker eten, met vrienden op stap, boksen, reizen en wintersport.

Elk jaar probeer ik mijzelf in te zetten voor een ander goed doel, zo heb ik mijzelf de afgelopen jaren ingezet voor Riga’s Municipality’s Children and Youth Centre, Sailwise, stichting Onderdak Zonderdak, stichting Time Out. Dit jaar door middel van sportieve prestatie te leveren en op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Ik kijk met veel enthousiasme uit naar dit nieuwe avontuur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *