Orange Hero van de week, renner Marcel!

Iedere week introduceren wij een Orange Hero die zich inzet voor een geweldige prestatie én gezamelijk doel, veilig aankomen in Rotterdam met veel geld voor de stichting Roparun. Deze week Marcel! 

Hi. Marcel van Stroe hier. 48 jaar en vader van 3 kids. Al lang geleden begonnen met lopen (eerste halve marathon meer dan 25 jaar geleden). Maar een aantal jaren daarna (niet) of veel minder gelopen. Sinds een paar jaar weer actiever geworden en dit jaar voor het eerst aan het lopen zonder een winterstop in te lassen. Ik wil graag met de Roparun meedoen om door te lopen met mijn vermogen bij te kunnen dragen aan het doel ‘”Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *