Orange Hero van de week, renner Franck!

Iedere week introduceren wij een Orange Hero die zich inzet voor een geweldige prestatie én gezamelijk doel, veilig aankomen in Rotterdam met veel geld voor de stichting Roparun. Deze week Franck! 

Ik ben Franck Helderman, 47 jaar, en werk ruim 4 jaar voor ING. Dit wordt mijn derde jaar als Roparunner. Na 2 x eerder als fietser mee te zijn geweest, moet dit het jaar worden waarin ik het traject lopend afleg.

Waarom? Kanker komt natuurlijk in alle families voor, en dus ook in die van mij.

Enkele dagen na de Roparun 2017 kreeg mijn moeder de diagnose kanker te horen, zonder kans op genezing… Inmiddels heeft zij al de nodige chemokuren en bestralingen achter de rug, helaas zonder goede resultaten.

Daarom loop ik dit jaar speciaal voor haar!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *