Orange Hero van de week, renner André

Iedere week introduceren wij een Orange Hero die zich inzet voor een geweldige prestatie én gezamelijk doel, veilig aankomen in Rotterdam met veel geld voor de stichting Roparun. Deze week renner André!

Een goede vriend van mij heeft een van de eerste edities meegedaan en was daar lyrisch over. Daarna ben ik er jaarlijks aan herinnerd door de communicatie rond de Orange Heroes en de collectes. Nu kwam uitnodiging voor de kick off voorbij en heb ik zo iets van: dit is ook mijn kans om mee te doen.

Wat over mijzelf.
André Kramer, 52 jaar, samenwonend, drie kinderen van 25, 23 en 11 jaar.

Ik heb ervaring met 2 minuten estafette omdat wij met de atletiekvereniging jaarlijks in estafette het bevrijdingsvuur ophalen van Wageningen naar Amstelveen. Ik heb afgelopen jaar voor de 2e keer dit nachtje doorgehaald.

Daarnaast ken ik het ook om met elkaar voor het goede doel een prestatie neer te zetten en door bijeenkomsten en samen trainen een hechte familie te worden. in 2014 heb ik met KiKa de NY marathon gedaan. Hier waren we uiteindelijk met ruim 100 lopers en was dit een heel intense beleving qua weg ernaar toe en kers op de taart lopen in NY. Met elkaar hebben we hierbij een heel mooi bedrag bij elkaar gebracht om onderzoeken te financieren.

Met de Roparun ztten we ons in om de kwaliteit van leven van mensen met kanker en hun gezin te verbeteren. Hier wil ik mij ook heel graag inzetten. Ik heb al veel te veel te maken gehad met deze ziekte. Dit heeft voor mij altijd een extra lading.

Je leest dus al. Ik ben een loper. Altijd in halve marathon conditie en regelmatig een marathon of forse trail. Ik train nu voor de Kroondomein trail marathon op 3 februari as met als voorbereiding 7 heuvelen loop (nov), Halve van Linschoten (dec) en Poort naar Heuvelland trail (jan).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *