Orange Hero van de week, chauffeur Ron!

Iedere week introduceren wij een Orange Hero die zich inzet voor een geweldige prestatie én gezamelijk doel, veilig aankomen in Rotterdam met veel geld voor de stichting Roparun. Deze week Ron! 

Ik ben Ron de Koning, 25 jaar oud, en een groot sportfan. Ik werk sinds 1.5 jaar bij ING en ben nu werkzaam op de afdeling Acquisition Finance & Structured Lending. In mijn vrije tijd ga ik graag een drankje doen met vrienden en hou ik er van om veel verschillende sporten te bekijken en te beoefenen.

Toen ik voor het eerst over de Roparun hoorde was ik meteen enthiousast. De sportieve uitdaging in combinatie met de teamprestatie en het maatschappelijke doel is wat mij betreft een perfecte mix van dingen die ik belangrijk vind in het leven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *