Orange Hero van de week, renner Juul!

Iedere week introduceren wij een Orange Hero die zich inzet voor een geweldige prestatie én gezamelijk doel, veilig aankomen in Rotterdam met veel geld voor de stichting Roparun. Deze week renner: Juul!

Ik ben Juul Ketelaars, 27 jaar oud en werk inmiddels 4 jaar voor ING. Ik vind het prachtig om te zien dat mijn enthousiaste ING collega’s zich al jaren inzetten om geld op te halen voor dit goede doel. Door de mooie verhalen van deze collega’s, de grote fysieke uitdaging en het betreffende doel waar wij het allemaal voor doen ben ik blij dat ik hier onderdeel van uit mag maken. Ik hoop hiermee mijn steentje te kunnen bijdrage aan dit mooie innitiatief en tegelijkertijd een ervaring rijker te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *