Orange Hero van de week, kok Edith!

Iedere week introduceren wij een Orange Hero die zich inzet voor een geweldige prestatie én gezamelijk doel, veilig aankomen in Rotterdam met veel geld voor de stichting Roparun. Deze week een belangrijk onderdeel van het team die ons letterlijk energie geeft, één van de koks in ons team: Edith Verheusen!

Ik ben Edith Verheusen, getrouwd met Frank en ik heb één zoon Kasper. Ik ben sportief en ik hou van hoogtes en snelheid en de combinatie van die twee.

Ik heb in mijn directe omgeving een aantal keer te maken gehad met (de gevolgen) van deze ziekte. Het doel van de Roparun spreekt mij dan ook enorm aan ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’. Ik vind het een eer dat ik hieraan een kleine bijdrage kan leveren d.m.v. deze sponsorloop.

One Reply to “Orange Hero van de week, kok Edith!”

 1. Hoi Edith,

  Ik heb veel bewondering voor hetgeen je doet voor dit project.
  Het motto “ Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven “ raakt me en doet me beseffen welke enorme rijkdom een goede gezondheid feitelijk is.

  Het helpen en ondersteunen van het team als kok is een bijzondere (en ik denk ook dankbare ) rol.
  Ik ben ook blij dat ik jou en het hele team als sponsor kan ondersteunen.

  Zorg goed voor het team en geniet van de ervaring!

  Groeten, René

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *