Orange Hero van de week, renner Tom!

Iedere week introduceren wij een Orange Hero die zich inzet voor een geweldige prestatie én gezamelijk doel, veilig aankomen in Rotterdam met veel geld voor de stichting Roparun. Deze week Tom! 

Al drie keer heb ik mogen ervaren hoe fantastisch de Roparun is. Tot nu toe ben ik met de Orange Heroes meegeweest als fietser, loper en als teamcaptain – allemaal hele verschillende rollen in het team, allemaal op hun eigen manier geweldig om mee te maken! Ik zie er enorm naar uit om voor de vierde keer de Roparun te gaan beleven, deze keer als chauffeur.

Mijn naam is Tom Bettelheim, tijdens de Roparun 29 jaar oud, wonend in Utrecht. Hardlopen is een van mijn grote hobby’s, maar daarnaast hou ik ook erg van goed eten & gezellig drinken. Ik werk voor ING Commercial Finance in Rotterdam en Bunnik.

Voor mij is de Roparun zoveel meer dan hardlopen. De combinatie van hardlopen met ‘het avontuur’ was wat mij oorspronkelijk het meeste aan deelname aansprak. Pas bij je deelname ervaar je écht wat de Roparun zo speciaal maakt; de intense onderlinge band die je met je team opbouwt, de prachtige sfeer samen met andere teams onderweg, het overwinnen van de uitdagingen die je samen tegenkomt. Dit gevoegd bij het doel waar we het uiteindelijk allemaal voor doen – geld ophalen voor mensen met kanker, om waar mogelijk hun leven aangenamer te maken – maakt voor mij de Roparun een van de meest bijzondere momenten van het jaar. Ik kan niet wachten tot we in mei van start gaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *