De Orange Heroes van 2018

Ieder jaar rent een groep van enthousiaste ING collega’s in het Pinksterweekend van Parijs naar Rotterdam de Roparun. Met deze estafetterun van 520km wordt geld opgehaald voor mensen met kanker. Zij richten zich niet op onderzoek of genezing, maar op het omgaan met de ziekte.

Het motto van de Roparun is “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Bekijk roparun.nl voor meer informatie over dit mooie evenement en de goede doelen.

De Orange Heroes
Dit jaar bestaat het OrangeHeroes (team 252) uit 8 lopers, die in estafette vorm deze 520km hardlopend zullen afleggen. Elke loper wordt door 2 fietsers begeleid. Natuurlijk zijn er ook (basis) voorzieningen nodig en daarom gaan er ook koks, fysio therapeuten, chauffeurs en team captains mee. Dit zijn de helden van 2018:

Teamcaptains:
Saskia Deutz-Ebeling & Richard van Liessum

Chauffeurs :
Axel van Nieuwhoven & Ron de Koning

Lopers & fietsers:
Tom Bettelheim, Kimberly Deckers, Franck Helderman, Meirion Towell, Loes Bomans, Juul Ketelaar, Marcel Stroe, André Kramer, Rens Schoonacker, Marianne Sebregts, Kyra Purmer, Victor Graaff, Inge Horrevorts & Ludo Bolling

Fysiotherapeuten & verzorging:
Steven Schot, Lotte Schut, Edith Verheusen, Jasper Lobhom en Cangül Yagmur

Samen gaan wij ervoor om zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting Roparun, helpt jij ons mee?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *