Sponsoring: Hoe kun jij helpen?

De stichting Roparun zet zich in voor deze mensen en hun naasten. Zij richten zich niet op onderzoek of genezing, maar op het omgaan met de ziekte. “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven.” OrangeHeroes is een groep collega’s van de ING die in het Pinksterweekend van Parijs naar Rotterdam lopen om op deze manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Alle donaties aan OrangeHeroes gaan voor 100% naar de Stichting Roparun. Dit is mogelijk doordat de kosten volledig worden opgevangen door een eigen bijdrage van de deelnemers van het team en bovendien ING ons hierin ondersteunt. Op deze manier kunnen we dus garanderen dat alle donaties ten goede komen aan het goede doel!

Shirtsponsoring
Een van de manieren is shirt sponsoren. De lopers zullen de hele estafette afleggen in een hardloop shirt waar een sponsoren op staan vermeld. Wij zijn op zoek naar bedrijven die als shirtsponsor willen bijdragen aan de Roparun. Als je hierin geinteresseerd bent horen we dat graag van je. Neem via één van de deelnemers contact op of mail naar orangeheroes@ing.com.

Eenmalige bijdrage
Via de link op deze website, door een bedrag over te maken naar NL27INGB0651560756 tav OrangeHeroes team 252 (vergeet het teamnummer niet te vermelden!)

Moral support
Veel mensen worden geraakt door de vreselijke ziekte kanker: bij jezelf, bij familie, vrienden, collega’s of andere naasten. Het blijft een verschrikkelijke ziekte. Steun ons initiatief door anderen te vertellen over de OrangeHeroes; dit te delen in je kenniskring, op je sportvereniging of op je afdeling. Maak de mensen om je heen bewust van deze actie en stimuleer ze om een donatie te geven. Hiervoor kun je een link naar deze website gebruiken, een QR code doorsturen of ons op social media liken. Schroom niet om ons te contacten met een goed idee!

Wat doneer jij?

  • € 10,-        => een ‘Vriendenboek voor ziekenbezoek’ voor kankerpatienten
  • € 13,50     => een ‘Treasure box’ voor het UMC Groningen
  • € 15.-         => een kinderboekje ‘Gewoon pech voor als je moeder kanker heeft’
  • € 120        => een clown die de hele dag opstredens doet in kinderziekenhuizen voor kinderen met kanker
  • € 250        => een kookworkshop voor mensen met kanker
  • € 1500      => een medicatiepomp

Voorgaande jaren lukte het de OrangeHeroes om in de top te komen van alle teams en op deze manier een geweldige bijdrage te leveren om leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven!Helpt u mee om dat dit jaar weer mogelijk te maken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *